Unna dig att få slappna av en stund

Deep Skin för ansikte

NBE Deep Skin är en djuprengörande micropeeling som är en mild blästring (hudslipning). Behandlingen öppnar små microkanaler i huden, som möjliggör en djupgående inslussning av högkoncentrerade serum som t e x hyaluronsyra, som har en fillers-liknande effekt på huden.

Resultatet är en strålande ren hud, med mindre porer, jämnare hudton och en ny lyster med mindre rynkor och den passar alla hudtyper.

nbe-deep-skin

Så här går behandlingen till

Steg 1. Micropeeling

Inledningsfasen börjar med en lätt micropeeling/hudslipning. Med hjälp av ett specialverktyg (Ablatorn) uppnås en effektiv djuprengöring som avlägsnar döda hudceller och gör huden mer mottaglig för efterföljande behandling. Behandlingen är smärtfri. Denna nya metod av microdemabrasion, fungerar för alla hudtyper utan risk för hudskada.

Steg 2. Effektiv punktbehandling av specifika problemområden

Microkanaler skapas i huden detta sker med hjälp av en liten applikator (Infusorn). Direkt efter slussar vi in en ren hyaluronsyra (finns i alla fillers) som boostar upp huden och minskar alla rynkor, slapp hud mm. Även andra serum används efter hudens behov.

Steg 3. Behandlingen avslutas med en härligt djupgående Ansiktmask som anpassas efter huden.

Efter en ansiktsbehandlingen med DEEP SKIN känns huden ren och fräsch. Resultaten från behandlingen ser och känner du redan efter första behandlingstillfället. NBE DEEP SKIN går mindre djupt än traditionella apparaturer av samma typ, men åstadkommer en djupare och effektivare påverkan utan risk för infektioner, blödningar, ärrbildning eller hyperpigmentering.

nbe-deep-skin-beforeafter

Combo Lyx – den ultimata ansiktsbehandlingen

Kombinera NBE-1000 med Deep Skin. Fantastiska resultat när det gäller fina linjer. Återställer Hudens volym, fyllnad, fuktighet och fasthet.

En avkopplande ansiktsbehandling för alla hudtyper.

Behandlingen börjar med Deep Skin för att ta bort alla gamla hudceller därefter följer en NBE-behandling, huden återfuktas blir mer elastisk, slätare och får en fantastisk lyster. Inklusive rengöring och ansiktsmask.

Priser

1 100:-
Deep skin inklusive ansiktsmask
(1 tim 10 min)
2 970:-
3 behandlingar (10 procent rabatt)
4 675:-
5 behandlingar (15 procent rabatt)
1 600:-
Combo Lyx
(1 tim 30 min)