Behandlingar

På Salt & Hav Spa erbjuder vi allt från ansiktsbehandlingar och NBE 1000 till Pure Cell Treatment med levande stamceller från rosenrot. Dessutom har vi fotvård, massage, vaxning och NBE Deep Skin. Allt för att du ska kunna unna dig själv en avkopplande stund som både kropp och själ mår bra av.

Kvinna som tvättar ansiktet vid ansiktsbehandling.

Ansiktsbehandlingar

Med Salt & Havs avkopplande ansiktsbehandlingar får du en renare och friskare hy med lyster. Ansiktet mår bra av en riktig djuprengöring som tillsätter fukt och näring. Vi använder Maria Åkerberg Deepskin Organics i våra behandlingar. Produkterna innehåller ekologiska och naturliga ingredienser som huden lätt tar upp.
PRX-T 33

PRX-T 33

PRX-T 33
En kvinna som smörjer in sitt ansikte.

Pure Cell Treatment

Världsunik, prisbelönt ansiktsbehandling med levande stamceller från rosenrot för en unik lyster. En ansikts­behandling som ger direkt vitalitet och tillför antioxidanter till din hud. Behandlingen passar alla hudtyper och ger omedelbart resultat.
En kvinna får en behandling med NBE Deep Skin.

NBE Deep Skin

NBE Deep Skin är en djuprengörande mikropeeling som är en mild blästring (hudslipning). Behandlingen öppnar små mikrokanaler i huden, som möjliggör en djupgående inslussning av högkoncentrerade serum, till exempel hyaluronsyra, som har en fillersliknande effekt på huden.
En kvinna får en behandling med NBE 3000.

NBE 3000

Med hjälp av radiofrekventa vågor slussas en specialutvecklad kräm ner på djupet. Huden återfuktas och blir mer elastisk, slätare och fastare samt får en fantastisk lyster. Resultatet blir synligt direkt! Behandlingen startar kroppens egna naturliga system och ger en ökning av kollagen och elastin.
handvård

Anti-stress behandling

Anti-stress behandling med NBE 3000 är en behandling för både kropp och själ. Behandlingen arbetar på djupet och reducerar din stress.

En kvinna får massage.

Massage

Är du spänd, stressad eller bara vill koppla av en stund. Massage gör att stelhet och spänningar minskar. Blodtrycket sänks och blodcirkulationen ökar. Behandlingen är avslappnande, behandlande och djupgående och utförs med varm aromaolja.
Fotvård med saltflingor i en balja.

Fotvård

Unna dig att koppla av en stund och ta hand om dina fötter. Salt & Havs fotvård är en välgörande behandling som håller dina fötter i trim.
En kvinna med vaxade ben på brygga.

Vaxning

Låt Salt och Havs vaxningar göra dig fräsch till stranden, festen eller bara för din egen skull. Huden blir mjuk och hårfri i 6–8 veckor.