En kvinna får en behandling med NBE Deep Skin.

NBE Deep Skin

NBE Deep Skin är en djuprengörande mikropeeling som är en mild blästring (hudslipning). Behandlingen öppnar små mikrokanaler i huden, som möjliggör en djupgående inslussning av högkoncentrerade serum, till exempel hyaluronsyra, som har en fillersliknande effekt på huden.

Resultatet är en strålande ren hud, med mindre porer, jämnare hudton och en ny lyster med mindre linjer och behandlingen passar alla hudtyper.

Så här går behandlingen till

Steg 1. Micropeeling

Inledningsfasen börjar med en lätt micropeeling/hudslipning. Med hjälp av ett specialverktyg (Ablatorn) uppnås en effektiv djuprengöring som avlägsnar döda hudceller och gör huden mer mottaglig för efterföljande behandling. Behandlingen är smärtfri. Denna nya metod av microdemabrasion, fungerar för alla hudtyper utan risk för hudskada.

Steg 2. Effektiv punktbehandling av specifika problemområden

Mikrokanaler skapas i huden detta sker med hjälp av en liten applikator (Infusorn). Direkt efter slussar vi in en ren hyaluronsyra (finns i alla fillers) som boostar upp huden och minskar alla rynkor, slapp hud mm. Även andra serum används efter hudens behov.

Steg 3. Behandlingen avslutas med en härligt djupgående Ansiktmask som anpassas efter huden.

Efter en ansiktsbehandling med DEEP SKIN känns huden ren och fräsch. Resultaten från behandlingen ser och känner du redan efter första behandlingstillfället. NBE DEEP SKIN går mindre djupt än traditionella apparaturer av samma typ, men åstadkommer en djupare och effektivare påverkan utan risk för infektioner, blödningar, ärrbildning eller hyperpigmentering.

Deep skin inklusive ansiktsmask

1 200 kronor (60 minuter)

Combo Deluxe – den ultimata ansiktsbehandlingen

1 900 kronor (1 timme 30 minuter)

Kombinera NBE 3000 med Deep Skin. Fantastiska resultat när det gäller fina linjer. Återställer hudens fyllnad, fuktighet och fastighet.

Behandlingen börjar med Deep Skin för att ta bort alla gamla hudceller därefter följer en NBE-behandling, huden återfuktas blir mer elastisk, slätare och får en fantastisk lyster. Inklusive rengöring och ansiktsmask.